Poljoprivredni fakultet: Skorašnje predaje
Prikaz rezultata 21-40 od 224
-
Fenotipska i genetska varijabilnost osobina mlečnosti različitih rasa goveda u uslovima toplotnog stresa
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-05-2023, Datum odbrane: 01-09-2023) -
Mikrobiološki tretman semena u održivoj biljnoj proizvodnji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 28-04-2023, Datum odbrane: 17-07-2023) -
Sporedni proizvodi vinske industrije kao izvor bioaktivnih jedinjenja: karakterizacija i mogućnost primene u prehrambenoj industriji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2023, Datum odbrane: 10-07-2023) -
Karakterizacija vrsta iz Fusarium fujikuroi kompleksa patogena zrna strnih žita u Srbiji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2023, Datum odbrane: 07-09-2023) -
Uticaj režima navodnjavanja i roka setve na efikasnost korišćenja vode, prinos i kvalitet zrna pasulja
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 04-04-2023, Datum odbrane: 22-06-2023) -
Analiza uticaja klimatskih promena na vodne resurse i obezbeđenost useva i zasada vodom na brdsko-planinskom području
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-03-2023, Datum odbrane: 19-06-2023) -
Prinos i kvalitet smeša stočnog graška i ovsa u zavisnosti od faze korišćenja i prihrane azotom
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-03-2023, Datum odbrane: 12-06-2023) -
Uticaj fenotipske i genetičke udaljenosti inbred linija na ispoljavanje heterozisa kod dialelnih hibrida kukuruza
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 01-03-2023, Datum odbrane: 05-06-2023) -
Uticaj telesne mase, nivoa triptofana i određenih faktora sredine na ponašanje i proizvodne rezultate prasadi u periodu zalučenja
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 27-02-2023, Datum odbrane: 01-06-2023) -
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 12-12-2022, Datum odbrane: 03-07-2023) -
Dinamika sadržaja aromatičnih materija grožđa sorti Krstač i Žižak tokom sazrevanja i vinifikacije i njen uticaj na senzorne karakteristike vina
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-11-2022, Datum odbrane: 06-02-2023) -
Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-11-2022, Datum odbrane: 09-03-2023) -
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-11-2022, Datum odbrane: 14-02-2023) -
Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-09-2022, Datum odbrane: 30-11-2022) -
Unapređenje održivog kvaliteta jaja u lancu hrane
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-09-2022, Datum odbrane: 30-11-2022) -
Uticaj primene higijenskih mera pre, u toku i posle muže krava na kvalitet mleka na porodičnim gazdinstvima
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-09-2022, Datum odbrane: 25-11-2022) -
Ocena genotipova pšenice na osnovu osobina korena i stabla klijanaca kao potencijal za oplemenjivanje
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 09-06-2022, Datum odbrane: 22-09-2022) -
Faktori rentabilnosti proizvodnje kravljeg mleka na porodičnim gazdinstvima Šumadije i Zapadne Srbije
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-06-2022, Datum odbrane: 30-09-2022) -
Organizaciono-tehnološki model racionalizacije proizvodnog procesa u proizvodnji rasada povrća
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-06-2022, Datum odbrane: 29-09-2022) -
Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabernet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-05-2022, Datum odbrane: 20-07-2022)