• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Analiza intrinzičnih i ekstrinzičnih karakteristika kvaliteta svinjskog i goveđeg mesa

    Doktorand: Rajić, Sara Z.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 05-12-2024
    Datum odbrane: 06-03-2025
    Objavljeni radovi:
    [1]  The role of food systems in achieving the sustainable development goals: Environmental perspective
    [2]  Quality Multiverse of Beef and Pork Meat in a Single Score
    [3]  Meat Color, Marbling, and the Evaluation of Defects in Beef and Pork at the Point of Purchase

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV