• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Uticaj inkapsuliranog soka i liofilizovanog tropa korena i lista rena (Armoracia rusticana l.) na oksidativnu stabilnost i kvalitet majoneza tokom skladištenja

    Doktorat (7.151Mb)
    Thumbnail
    Referat (330.8Kb)
    Thumbnail
    Doktorand: Marković, Jovana M.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 05-03-2025
    Objavljeni radovi:
    [1]  Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of 11 mayonnaise
    [2]  Horseradish (Armoracia rusticana L.) leaf juice encapsulated within polysaccharides-blend-based carriers: Characterization and application as potential antioxidants in mayonnaise production

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV