Poljoprivredni fakultet: Skorašnje predaje
Prikaz rezultata 1-20 od 228
-
Analiza intrinzičnih i ekstrinzičnih karakteristika kvaliteta svinjskog i goveđeg mesa
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-12-2024) -
Funkcionalni aditivi na bazi proteina kozjeg mleka i ekstrakata gljiva iz rodova Laetiporus i Agaricus
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-12-2024) -
Uticaj načina ekstrakcije na antiadhezivni i antibiofilmski potencijal i biološka svojstva gljive Inonotus obliquus
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-10-2024) -
Upotreba mlevenih uljanih pogača od semenki i jezgra različitog voća u proizvodnji pekarskih proizvoda
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-10-2024) -
Efekti insekticida na različite populacije zelene breskvine vaši (Myzus persicae Sulzer) i mogućnost suzbijanja na nektarini
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-06-2024, Datum odbrane: 19-09-2024) -
Evaluacija morfoloških i hemijskih osobina sremuša (Allium ursinum L.) sa područja Republike Srbije
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-06-2024, Datum odbrane: 30-09-2024) -
Fenotipska i genetička karakterizacija autohtone populacije goveda rase buša u Srbiji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-06-2024, Datum odbrane: 25-09-2024) -
Ispitivanje kvaliteta i biološkog potencijala bukovače (Pleurotus ostreatus) i analiza mogućnosti gajenja na celuloznom otpadu prehrambene industrije
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-06-2024, Datum odbrane: 24-10-2024) -
Primena modela slučajne regresije za kvantitativno-genetsku analizu broja živorođene prasadi u leglu krmača
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 09-05-2024, Datum odbrane: 06-09-2024) -
Kvalitet i hemijski sastav semena i ploda plavog patlidžana (Solanum melongena L.) u različitim fazama zrelosti
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2024, Datum odbrane: 26-06-2024) -
Osetljivost populacija Erysiphe necator na fungicide različitih mehanizama delovanja u Srbiji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 04-04-2024, Datum odbrane: 28-06-2024) -
Selekcija genotipova kukuruza sa ubrzanim otpuštanjem vlage iz zrna
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024, Datum odbrane: 04-06-2024) -
Uticaj integralnog i organskog sistema gajenja paradajza na produktivnost, kvalitet i sadržaj bioaktivnih supstanci
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024, Datum odbrane: 11-06-2024) -
Morfološka i molekularna karakterizacija vinskih sorti vinove loze
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024, Datum odbrane: 08-07-2024) -
Autohtone bakterijske populacije u supresivnosti zemljišta prema Fusarium graminearum
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-02-2024, Datum odbrane: 31-05-2024) -
Uticaj dodatka različitih vrsta biomase na promene energetskih i ekoloških karakteristika briketa od stabljika duvana tipa Berlej
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-02-2024, Datum odbrane: 26-04-2024) -
Karotenoidi, njihov antioksidativni kapacitet i biološka aktivnost u odabranim sortama paprike i njihovim tradicionalnim proizvodima
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 11-01-2024, Datum odbrane: 25-03-2024) -
Etiologija plave truleži jabučastog voća u Srbiji i fiziološke promene u zaraženim plodovima jabuke
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 10-01-2024, Datum odbrane: 20-05-2024) -
Fenologija i značaj štitastih vaši iz familije Coccidae (Hemiptera: Coccoidea) i njihovih prirodnih neprijatelja na vinovoj lozi
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-12-2023, Datum odbrane: 01-03-2024) -
Efekti dodavanja tanina na hranljivu vrednost obroka i proizvodne rezultate jagnjadi u tovu
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 09-11-2023, Datum odbrane: 23-01-2024)