• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ispitivanje kvaliteta i biološkog potencijala bukovače (Pleurotus ostreatus) i analiza mogućnosti gajenja na celuloznom otpadu prehrambene industrije

    Doktorand: Doroški, Ana G.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 06-06-2024
    Datum odbrane: 24-10-2024
    Objavljeni radovi:
    [1]  Impact of grape pomace as a cultivation substrate on the Pleurotus ostreatus chemical and biological properties
    [2]  The influence of grape pomace substrate on quality characterization of Pleurotus ostreatus—Total quality index approach.
    [3]  How do sous-vide treatment and herb spices addition improve sensory acceptance and antimicrobial attributes of organic oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)?
    [4]  Food Waste Originated Material as an Alternative Substrate Used for the Cultivation of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus): A Review

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV