Toggle navigation
Prijava
Toggle navigation
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Karakterizacija svojstava kačkavalja sa smanjenim sadržajem natrijum-hlorida tokom zrenja
Doktorat (3.921Mb)
Referat (398.2Kb)
Doktorand:
Šatrić, Ana V.
Fakultet:
Poljoprivredni fakultet
Datum postavljanja na uvid javnosti:
04-06-2025
Objavljeni radovi:
[1]
Evaluation of low sodium Kačkavalj cheese properties using 3D scanning, scanning electron microscopy and computer vision system
[2]
Quality characteristics of ‘Pasta-Filata’ Serbian Kačkavalj cheese and regulatory compliance assessment
Pretraga doktorskih disertacija
Pretraga za ovaj fakultet
Pregled
Sve doktorske disertacije
Grupacije fakulteta i fakulteti
Autori
Naslovi
Ovaj fakultet
Autori
Naslovi