• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Karakterizacija svojstava kačkavalja sa smanjenim sadržajem natrijum-hlorida tokom zrenja

    Doktorat (3.921Mb)
    Thumbnail
    Referat (398.2Kb)
    Thumbnail
    Doktorand: Šatrić, Ana V.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 04-06-2025
    Objavljeni radovi:
    [1]  Evaluation of low sodium Kačkavalj cheese properties using 3D scanning, scanning electron microscopy and computer vision system
    [2]  Quality characteristics of ‘Pasta-Filata’ Serbian Kačkavalj cheese and regulatory compliance assessment

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV