• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Uticaj dodatka mikro i makroalgi na kvalitet i funkcionalno-tehnološka svojstva poluproizvoda i proizvoda od mesa

    Doktorand: Silađi, Čaba L.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 07-11-2025
    Objavljeni radovi:
    [1]  White and honey Chlorella vulgaris: Sustainable ingredients with the potential to improve nutritional value of pork frankfurters without compromising quality
    [2]  The Effect of Sample Temperature on Sensory Quality of Caseless Sausages – cevap
    [3]  Micro- and Macroalgae in Meat Products
    [4]  Influence of Algal Incorporation on Sensory and Physicochemical Attributes of Caseless Sausage - Ćevap

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV