• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Sporedni proizvodi vinske industrije kao izvor bioaktivnih jedinjenja: karakterizacija i mogućnost primene u prehrambenoj industriji

    Doktorand: Milinčić, Danijel D.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 05-04-2023
    Datum odbrane: 10-07-2023
    Objavljeni radovi:
    [1]  Bioaccessibility of phenolic compounds and antioxidant properties of goat-milk powder fortified with grape-pomace-seed extract after in vitro gastrointestinal digestion
    [2]  Phenolic compounds and biopotential of grape pomace extracts from Prokupac red variety
    [3]  Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties
    [4]  Grape seed flour of different grape pomaces: Fatty acid profile, soluble sugar profile and nutritional value
    [5]  In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?
    [6]  Application of polyphenol-loaded nanoparticles in food industry

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV