Toggle navigation
Prijava
Toggle navigation
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
Doktorand:
Simunović, Stefan M.
Fakultet:
Poljoprivredni fakultet
Napomena:
Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
Datum postavljanja na uvid javnosti:
12-12-2022
Datum odbrane:
03-07-2023
Objavljeni radovi:
[1]
Characterisation of changes in physicochemical, textural and microbiological properties of Njeguška sausage during ripening
[2]
Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis
[3]
Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality
Pretraga doktorskih disertacija
Pretraga za ovaj fakultet
Pregled
Sve doktorske disertacije
Grupacije fakulteta i fakulteti
Autori
Naslovi
Ovaj fakultet
Autori
Naslovi