• Prijava za deponovanje doktorske disertacije
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize

    Doktorat (2.335Mb)
    Thumbnail
    Referat (637.6Kb)
    Thumbnail
    Doktorand: Simunović, Stefan M.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 12-12-2022
    Objavljeni radovi:
    [1]  Characterisation of changes in physicochemical, textural and microbiological properties of Njeguška sausage during ripening
    [2]  Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis
    [3]  Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV