Toggle navigation
Prijava
Toggle navigation
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane
Doktorand:
Ilić, Jovan G.
Fakultet:
Poljoprivredni fakultet
Napomena:
Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
Datum postavljanja na uvid javnosti:
02-11-2022
Datum odbrane:
09-03-2023
Objavljeni radovi:
[1]
How do culinary methods affect quality and oral processing characteristics of pork ham
[2]
Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum)
[3]
Ease of mastication index – quantification of mastication effort using quality function deployment
[4]
Influence of water-based and contact heating preparation methods on potato mechanical properties, mastication, and sensory perception
[5]
Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by boiling and grilling
[6]
Influence of boiling, grilling, and sous-vide on mastication, bolus formation, and dynamic sensory perception of wild boar ham
[7]
Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by steaming and Sous-vide
Pretraga doktorskih disertacija
Pretraga za ovaj fakultet
Pregled
Sve doktorske disertacije
Grupacije fakulteta i fakulteti
Autori
Naslovi
Ovaj fakultet
Autori
Naslovi