• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane

    Doktorand: Ilić, Jovan G.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 02-11-2022
    Datum odbrane: 09-03-2023
    Objavljeni radovi:
    [1]  How do culinary methods affect quality and oral processing characteristics of pork ham
    [2]  Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum)
    [3]  Ease of mastication index – quantification of mastication effort using quality function deployment
    [4]  Influence of water-based and contact heating preparation methods on potato mechanical properties, mastication, and sensory perception
    [5]  Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by boiling and grilling
    [6]  Influence of boiling, grilling, and sous-vide on mastication, bolus formation, and dynamic sensory perception of wild boar ham
    [7]  Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by steaming and Sous-vide

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV