• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Poljoprivredni fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza

    Doktorand: Pisinov, Boris P.
    Fakultet: Poljoprivredni fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 29-12-2020
    Datum odbrane: 18-05-2021
    Objavljeni radovi:
    [1]  Use of culled goat meat in frankfurter production – effect on sensory quality and technological properties

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV