Toggle navigation
Prijava
Toggle navigation
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Poljoprivredni fakultet
Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje prepečenice od šljivovog vina tipa Pruvin
Doktorand:
Ljekočević, Marko N.
Fakultet:
Poljoprivredni fakultet
Napomena:
Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
Datum postavljanja na uvid javnosti:
27-09-2019
Datum odbrane:
23-12-2019
Objavljeni radovi:
[1]
Phenolic composition and anti-DPPH radical activity of plum wine produced from three plum cultivars
Pretraga doktorskih disertacija
Pretraga za ovaj fakultet
Pregled
Sve doktorske disertacije
Grupacije fakulteta i fakulteti
Autori
Naslovi
Ovaj fakultet
Autori
Naslovi