• Prijava
    Pregled rada 
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Tehnološko-metalurški fakultet
    • Pregled rada
    •   UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
    • Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
    • Tehnološko-metalurški fakultet
    • Pregled rada
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilјu smanjenja njegove alergenosti i pobolјšanja funkcionalnih svojstava

    Doktorand: Gazikalović, Ivana V.
    Fakultet: Tehnološko-metalurški fakultet
    Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
    Datum postavljanja na uvid javnosti: 05-04-2024
    Datum odbrane: 4-07-2024
    Objavljeni radovi:
    [1]  1. Ivana Gazikalović, Jelena Mijalković, Nataša Šekuljica, Sonja Jakovetić Tanasković, Aleksandra Đukić Vuković, Ljiljana Mojović, Zorica Knežević-Jugović. Synergistic Effect of Enzyme Hydrolysis and Microwave Reactor Pretreatment as an Efficient Procedure for Gluten Content Reduction. Foods, 10(9), 2214, 2021 (IF=5,561) (doi:10.3390/foods10092214), (ISSN: 2304-8158)
    [2]  1. Ivana Gazikalović, Jelena Mijalković, Nataša Šekuljica, Nevena Luković, Sonja Jakovetić Tanasković, Alina Culetu, Zorica Knežević-Jugović, Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction. Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 46, Issue 10, e15925, 2022, (IF=2,609) (doi:10.1111/jfpp.15925), (ISSN: 0145-8892)

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV
     

     

    Pregled

    Sve doktorske disertacijeGrupacije fakulteta i fakultetiAutoriNasloviOvaj fakultetAutoriNaslovi

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    O RCUB UviDok servisu | Pošaljite zapažanja
    @mire NV