Toggle navigation
Prijava
Toggle navigation
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Tehnološko-metalurški fakultet
Pregled rada
UviDok - Uvid javnosti u doktorske disertacije pre odbrane na Univerzitetu u Beogradu
Fakulteti tehničko-tehnoloških nauka
Tehnološko-metalurški fakultet
Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilјu smanjenja njegove alergenosti i pobolјšanja funkcionalnih svojstava
Doktorat (7.401Mb)
Referat (236.0Kb)
Doktorand:
Gazikalović, Ivana V.
Fakultet:
Tehnološko-metalurški fakultet
Napomena:
Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
Datum postavljanja na uvid javnosti:
05-04-2024
Objavljeni radovi:
[1]
1. Ivana Gazikalović, Jelena Mijalković, Nataša Šekuljica, Sonja Jakovetić Tanasković, Aleksandra Đukić Vuković, Ljiljana Mojović, Zorica Knežević-Jugović. Synergistic Effect of Enzyme Hydrolysis and Microwave Reactor Pretreatment as an Efficient Procedure for Gluten Content Reduction. Foods, 10(9), 2214, 2021 (IF=5,561) (doi:10.3390/foods10092214), (ISSN: 2304-8158)
[2]
1. Ivana Gazikalović, Jelena Mijalković, Nataša Šekuljica, Nevena Luković, Sonja Jakovetić Tanasković, Alina Culetu, Zorica Knežević-Jugović, Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction. Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 46, Issue 10, e15925, 2022, (IF=2,609) (doi:10.1111/jfpp.15925), (ISSN: 0145-8892)
Pretraga doktorskih disertacija
Pretraga za ovaj fakultet
Pregled
Sve doktorske disertacije
Grupacije fakulteta i fakulteti
Autori
Naslovi
Ovaj fakultet
Autori
Naslovi