JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Polifenolni profil, antioksidaciona aktivnost i osnovni fizičkohemijski parametri heljde i meda od heljde
Doktorand:Nešović, Milica
Fakultet: Fakultet za fizičku hemiju
Napomena: Rok za dostavljanje primedbi na doktorsku disertaciju je istekao.
Datum postavljanja na uvid javnosti: 04-11-2021
Datum odbrane: 27-12-2021
Objavljeni radovi:
[1] 1. Milica Nešović, Uroš Gašić, Tomislav Tosti, Nikola Horvacki, Milica Sredojević, Nebojša Nedić, Stevan Blagojević, Ljubiša Ignjatović, Živoslav Tešić. (2021). Distribution of polyphenolic and sugar compounds in different buckwheat plant parts. RSC Advances, 11, 25816-25829 2.Milica Nešović, Uroš Gašić, Tomislav Tosti, Nikola Horvacki, Branko Šikoparija, Nebojša Nedić, Stevan Blagojević, Ljubiša Ignjatović and Živoslav Tešić. (2020). Polyphenolic profile of buckwheat honey, nectar and pollen. The Royal Society Open Science, 7(12), 201756