Objavljeni radovi:
[1]
Крунић Т., Булатовић М., Обрадовић Н., Вукашиновић-Секулић М., Ракин М.: Effect of immobilization materials on viability and fermentation activity of dairy starter culture in whey based substrate, Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol 96, No 5, 2016, pp. 1723-9, ISSN: 1097-0010, IF(2016)=2,463.
[2]
Крунић Т., Обрадовић Н., Ракин М.: Application of whey protein and whey protein hydrolysate as protein based carrier for probiotic starter culture, Food Chemistry, Vol 293, 2019, pp. 74-82, ISSN: 0308-8146, IF(2018)=5,339.
[3]
Вујчић И., Машић С., Обрадовић Н., Драмићанин М.: Preparation of beechwood/polymer composites using the method of lyophilization and gamma irradiation, Radiation Physics and Chemistry, Vol 166, pp. 108505 https://doi.org/10.1016/j.radphyschem.2019.108505, ISSN: 0969-806X, IF(2018)=1,984.
[4]
Димић И., Цвијовић-Алагић И., Обрадовић Н., Петровић Ј., Путић С., Ракин М., Бугарски Б.: In vitro biocompatibility assessment of Co–Cr–Mo dental cast alloy, Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 80, No 12, 2015, pp. 1541–1552, ISSN: 0352-5139, IF(2015)=0,970.
[5]
Крунић Т., Обрадовић Н., Булатовић М., Вукашиновић-Секулић М., Трифковић К., Ракин М.: Impact of carrier material on fermentative activity of encapsulated yoghurt culture in whey based substrate, Hemijska industrija, Vol 71, No 1, 2017, pp. 41–48, ISSN:2217-7426, IF(2016)=0,459.
[6]
Томовић Н., Димић И., Ракин М., Путић С., Међо Б.: Influence of working conditions on strength calculation of pressure vessel of austenitic steel according to SRPS EN 13445, Structural Integrity and Life, Vol 13, No 2, 2013, 137-140, ISSN: 1451-3749.
[7]
2. Димић И., Томовић Н., Блажић Ј., Ракин М., Бугарски Б.: Strength design calculation of a horizontal pressure vessel, Structural Integrity and Life, 13(2), 2013, 157-161, ISSN: 1451-3749.
[8]
Крунић Т., Обрадовић Н., Булатовић М., Вукашиновић Секулић М., Мојовић Љ., Ракин М.: Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates, Proceedings of 2nd International “Food Technology, Quality and Safety” Congress, Novi Sad 2014, pp. 297-302.
[9]
Булатовић М., Крунић Т., Обрадовић Н., Вукашиновић-Секулић М., Зарић Д., Ракин М.: Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage, , Proceedings of 2nd International “Food Technology, Quality and Safety” Congress, Novi Sad 2014, pp. 303-308
[10]
Ракин М., Арсић М., Шаркоћевић Ж., Међо Б., Томовић Н., Седмак А.: Damaged welded pipes for oil and gas rigs exposed to internal pressure – failure estimation, Proceedings of 19th European Conference on Fracture ECF19, Kazan 2012, pp. 1-7.
[11]
Волић М., Обрадовић Н., Ђорђевић В., Кнежевић-Југовић З., Пећинар И., Стевановић Дајић З., Бугарски Б.: Encapsulation of thyme essential oil in alginate-casein beads for intestinal delivery, IV International congress “Food Technology, Quality and Safety”, Novi Sad 2018, pp 57-62. 7.
[12]
Волић М., Ђорђевић В., Обрадовић Н., Кнежевић-Југовић З., Бугарски Б.: The effect of protein addition into carrier for thyme oil delivery: in vitro protein digestion, VI International Congress: „Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“, CD proceedings, Jahorina, Bosnia and Herzegovina 2019, pp 260-265.
[13]
Крунић Т., Обрадовић Н., Бугарски Б., Ракин М.: Effect of chitosan and whey protein addition in alginate matrix used for probiotic encapsulation on carrier properties, Book of abstracts UNIFood Conference, Beograd 2018, Srbija, p 255.
[14]
Трифковић К., Обрадовић Н., Ракин М.Б., Ракин М.П., Ђорђевић В., Недовић В., Бугарски Б.: Mechanical properties of Ca-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process, Book of Abstracts 2nd International Congress „Food Technology, Quality and Safety“, Novi Sad 2014, p. 83.
[15]
Димић И., Томовић Н., Цвијовић-Алагић И., Ракин М., Бугарски Б.: Metal ion release from titanium and cobalt-based alloy for dental application, Book of abstracts Fifteenth annual conference, YUCOMAT 2013, Herceg Novi 2013, p. 146.