Poljoprivredni fakultet: Skorašnje predaje
Prikaz rezultata 1-20 od 219
-
Kvalitet i hemijski sastav semena i ploda plavog patlidžana (Solanum melongena L.) u različitim fazama zrelosti
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2024) -
Osetljivost populacija Erysiphe necator na fungicide različitih mehanizama delovanja u Srbiji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 04-04-2024) -
Selekcija genotipova kukuruza sa ubrzanim otpuštanjem vlage iz zrna
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024) -
Uticaj integralnog i organskog sistema gajenja paradajza na produktivnost, kvalitet i sadržaj bioaktivnih supstanci
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024) -
Morfološka i molekularna karakterizacija vinskih sorti vinove loze
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-03-2024) -
Autohtone bakterijske populacije u supresivnosti zemljišta prema Fusarium graminearum
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-02-2024) -
Uticaj dodatka različitih vrsta biomase na promene energetskih i ekoloških karakteristika briketa od stabljika duvana tipa Berlej
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-02-2024) -
Karotenoidi, njihov antioksidativni kapacitet i biološka aktivnost u odabranim sortama paprike i njihovim tradicionalnim proizvodima
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 11-01-2024) -
Etiologija plave truleži jabučastog voća u Srbiji i fiziološke promene u zaraženim plodovima jabuke
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 10-01-2024) -
Fenologija i značaj štitastih vaši iz familije Coccidae (Hemiptera: Coccoidea) i njihovih prirodnih neprijatelja na vinovoj lozi
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-12-2023, Datum odbrane: 01-03-2024) -
Efekti dodavanja tanina na hranljivu vrednost obroka i proizvodne rezultate jagnjadi u tovu
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 09-11-2023, Datum odbrane: 23-01-2024) -
Antifungalno delovanje etarskih ulja lekovitog i aromatičnog bilja na vrste roda Trichoderma - patogene jestivih gljiva
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-10-2023, Datum odbrane: 22-12-2023) -
Optimizacija procesa osmotske dehidracije listova sremuša (Allium ursinum L.) u melasi šećerne repe i njihov uticaj na svojstva kvaliteta keksa
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-09-2023, Datum odbrane: 06-02-2024) -
Uticaj dodatka cvekle na fizičko-hemijska i nutritivna svojstva čajnog peciva
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-09-2023, Datum odbrane: 29-11-2023) -
Svojstva zemljišta obrazovanih na krečnjačkim masivima jugoistočne Srbije i njihov uticaj na floristički sastav travnjačkih zajednica
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-06-2023, Datum odbrane: 24-11-2023) -
Fenotipska i genetska varijabilnost osobina mlečnosti različitih rasa goveda u uslovima toplotnog stresa
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-05-2023, Datum odbrane: 01-09-2023) -
Mikrobiološki tretman semena u održivoj biljnoj proizvodnji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 28-04-2023, Datum odbrane: 17-07-2023) -
Sporedni proizvodi vinske industrije kao izvor bioaktivnih jedinjenja: karakterizacija i mogućnost primene u prehrambenoj industriji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2023, Datum odbrane: 10-07-2023) -
Karakterizacija vrsta iz Fusarium fujikuroi kompleksa patogena zrna strnih žita u Srbiji
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 05-04-2023, Datum odbrane: 07-09-2023) -
Uticaj režima navodnjavanja i roka setve na efikasnost korišćenja vode, prinos i kvalitet zrna pasulja
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 04-04-2023, Datum odbrane: 22-06-2023)