Prikazano Poljoprivredni fakultet za naslov
Prikaz rezultata 195-214 od 219
-
Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-11-2022, Datum odbrane: 09-03-2023) -
Uticaj različitih odnosa neorganskog i organskog selena u hrani na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih pilića
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 15-06-2016, Datum odbrane: 29-09-2016) -
Uticaj rekultivacije na karakteristike tehnosola rudnika bakra Bor
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 22-09-2015, Datum odbrane: 25-12-2015) -
Uticaj režima navodnjavanja i roka setve na efikasnost korišćenja vode, prinos i kvalitet zrna pasulja
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 04-04-2023, Datum odbrane: 22-06-2023) -
Uticaj sadržaja podjedinica β konglicinina na tehnološke funkcionalne osobine proteina soje
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 13-05-2016, Datum odbrane: 19-09-2016) -
Uticaj Se(IV)- i Se(VI)- modifikovanog zeolita na antioksidativno i antimikrobno dejstvo gljiva Pleurotus ostreatus i Coriolus versicolor
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 12-04-2017, Datum odbrane: 06-07-2017) -
Uticaj skladištenja smrznutog kozjeg mleka, gruša i grude na svojstva sira u salamuri
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-05-2019, Datum odbrane: 12-09-2019) -
Uticaj smeštaja na telesnu masu, masu unutrašnjih organa i agresivno ponašanje mužjaka miševa soja Swiss
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 15-06-2016, Datum odbrane: 29-09-2016) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-04-2015, Datum odbrane: 10-07-2015) -
Uticaj sorte i tehnologije gajenja krompira na otpornost prema stresu
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-12-2016, Datum odbrane: 13-03-2017) -
Uticaj starosti gusaka i faze produktivnog ciklusa na inkubacione osobine jaja i kvalitet izleženih guščića
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 11-09-2018, Datum odbrane: 18-01-2019) -
Uticaj šepavosti na osobine mlečnosti krava simentalske rase
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 15-07-2015, Datum odbrane: 30-11-2015) -
Uticaj telesne mase, nivoa triptofana i određenih faktora sredine na ponašanje i proizvodne rezultate prasadi u periodu zalučenja
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 27-02-2023, Datum odbrane: 01-06-2023) -
Uticaj termina defolijacije i asimilacione površine zaperaka na kvalitet i fenolni sastav grožđa i vina sorte vinove loze Prokupac
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-04-2021, Datum odbrane: 16-06-2021) -
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 02-11-2022, Datum odbrane: 14-02-2023) -
Uticaj uslova gajenja i sezone rođenja na dobrobit teladi u prvom mesecu života
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 15-06-2016, Datum odbrane: 23-09-2016) -
Uticaj vremena defolijacije na biološka svojstva, kvalitet grožđa i vina sorte vinove loze Cabernet Sauvignon
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 06-05-2021, Datum odbrane: 15-07-2021) -
Utvrđivanje divergentnosti sintetičkih populacija kukuruza i njihovog potomstva fenotipskim i molekularnim markerima
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 17-02-2016, Datum odbrane: 02-06-2016) -
Utvrđivanje efekata savetodavnog rada u poljoprivredi kroz obračunavanje bruto marži dominantnih linija proizvodnje
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 08-05-2019, Datum odbrane: 10-07-2019) -
Varijabilnost genotipova crvene deteline na osnovu agronomskih osobina, morfoloških i mikrosatelitskih markera
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, 07-12-2016, Datum odbrane: 28-02-2017)